Έντυπα Επιστροφής Προϊόντων

Έντυπα Επιστροφής Προϊόντων (0)

Για την επιστροφή προϊόντων υπάρχουν τρείς περιπτώσεις:

RMA - Επιστροφή προς Επισκευή για Προϊόντα εντός Εγγύησης Κατασκευαστή

DOA - Επιστροφές προϊόντων, τα οποία θεωρούνται ελαττωματικά κατά την παράδοση

Επιστροφή μη ελαττωματικών προϊόντων

Κατηγορίες προϊόντων

ΕΝΤΥΠΟ RMA (0)

Όροι κάλυψης RMA

Οδηγίες για επισκευή

Η διαδικασία RMAs / επιστροφών εντάσσεται στην ολοκληρωμένη πολιτική μας για υποστήριξη σας μετά την αγορά σας.
Για τον λόγο αυτό είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε τη φόρμα πριν μας στείλετε οποιαδήποτε επισκευή.
 
Θα πρέπει να στείλετε το προϊόν με τα αξεσουάρ του όπως: Τροφοδοτικό, καλώδια, μπαταρίες, κ.λπ. (εκτός εάν το τεχνικό τμήμα μας σας πει διαφορετικά).
Το τεχνικό μας τμήμα θα λάβει τα στοιχεία σας και θα σας απαντήσει το συντομότερο δυνατό, εκχωρώντας σας έναν αριθμό RMA.
Αφού λάβετε τον αριθμό RMA, μπορείτε να προχωρήσετε στην αποστολή του εμπορεύματος, έχοντας καλύψει τα έξοδα μεταφοράς.
 
Θα πρέπει ακόμη ο αριθμός RMA να αναγράφεται ξεκάθαρα σε κάθε πακέτο (Σημαντικό: μην το κολλάτε ποτέ στην ετικέτα του κατασκευαστή, αλλά θα πρέπει να υπάρχει σε ξεχωριστή ετικέτα).

Κανένα δέμα με αριθμό έγκρισης RMΑ, όπου ΔΕΝ έχει καλυφθεί το κόστος μεταφοράς δεν θα γίνεται αποδεκτό.

 
 
 
 
 
 
 
 
Για να ξεκινήσετε, παρακαλούμε πατήστε στην παρακάτω ΦΟΡΜΑ RMA, συμπληρώστε τα στοιχεία που σας ζητούνται και κάντε αποστολή.
 sheet
Δείτε περισσότερα...

ΕΝΤΥΠΟ Εγγύηση - DOA (0)

Όροι κάλυψης εγγύησης D.O.A
 
Η Υπηρεσία D.O.A. (Dead On Arrival) σας παρέχεται αν το προϊόν είναι ελαττωματικό κατά την παραλαβή του. Αρχικά θα πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα με όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες που ζητούνται. Στη συνέχεια το τεχνικό μας τμήμα θα σας απαντήσει όσο το δυνατόν συντομότερα παρέχοντας σας το αριθμό DOA.
Αν αποδειχθεί το τεχνικό μας τμήμα, ότι το προϊόν έχει κατασκευαστικό ελάττωμα, γίνεται αντικατάσταση του προϊόντος με ίδιο ή ίδιων προδιαγραφών - δυνατοτήτων.  Για να ισχύσει η υπηρεσία αυτή, θα πρέπει εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την έκδοση του τιμολογίου να ενημερώσετε σχετικά και να επιστρέψτε το προϊόν στην εταιρεία μας.
Μόλις παραλάβετε τον αριθμό D.O.A. έχετε πέντε εργάσιμες μέρες για να αποστείλετε το ελαττωματικό προϊόν. Πάνω στο πακέτο που θα επιστρέψετε θα πρέπει να αναγράφεται καθαρά, χωρίς να καλύπτεται η ετικέτα του κατασκευαστή, ο αριθμός D.O.A.
Τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν την εταιρείας μας. Στην περίπτωση όμως που το τεχνικό μας τμήμα καταλήξει ότι δεν υπάρχει κατασκευαστικό ελάττωμα τότε τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνεται ο πελάτης.

Οι όροι εγγύησης D.O.A. δεν θα ισχύουν όταν:
  • Έχει γίνει εσφαλμένη χρήση ή χειρισμός του προϊόντος, χωρίς να δίνετε προσοχή στις συστάσεις του κατασκευαστή
  • Έχει γίνει επισκευή του προϊόντος από άτομο διαφορετικό από τους τεχνικούς της εταιρείας μας.
  • Έχουν γίνει ζημιές στο προϊον από χτυπήματα, πτώσεις, διαρροές υγρών κ.α.
  • Έχει γίνει επιστροφή χωρίς την αρχική συσκευασία ή με έλλειψη των αξεσουάρ ή εάν είναι αρχική συσκευασία δεν είναι σε τέλεια κατάσταση.
Για να ξεκινήσετε, παρακαλούμε πατήστε στην παρακάτω ΦΟΡΜΑ DOA, συμπληρώστε τα στοιχεία που σας ζητούνται και κάντε αποστολή.
 BUTTON2
Δείτε περισσότερα...

ΕΝΤΥΠΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ (0)

Όροι Επιστροφής μη ελαττωματικών προϊόντων
 
Για να προχωρήσεις σε μια επιστροφή προϊόντος θα πρέπει να έχει συμπληρωθεί το έντυπο Επιστροφής. Η χρονική διάρκεια που μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν είναι 14 εργάσιμες μέρες από την ημερομηνία έκδοσης του τιμολογίου.
 
Μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και θα σας απαντήσει το τεχνικό μας τμήμα όσο το δυνατόν συντομότερα. Από τη στιγμή που λάβετε απάντησει έχετε 5 εργάσιμες μέρες για να στείλετε το προϊόν.
 
Στη συνέχεια όταν το τεχνικό μας τμήμα λάβει το επιστρεφόμενο προϊόν, θα το ελέγξει ότι είναι σε άριστη κατάσταση, με όλα τα εξαρτήματα του και μέσα στην αρχική συσκευασία του.Για τον λόγο αυτό θα πρέπει έχει συσκευαστεί άρτια ώστε να μην ταλαιπωρηθεί κατά την μεταφορά της επιστροφής του. Το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύονται με Δελτίο Επιστροφής.

 

Για να ξεκινήσετε, παρακαλούμε πατήστε στην παρακάτω ΦΟΡΜΑ DOA, συμπληρώστε τα στοιχεία που σας ζητούνται και κάντε αποστολή.

 

BUTTON EPISTROFIS 
Δείτε περισσότερα...

ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ 2450101000