Ερωτήσεις Ταμειακών SAM4S

Οδηγίες Χρήσεως και Προγραμματισμού μπορείτε να βρείτε είτε στην εξωτερική κάρτα της ΦΤΜ στον αντίστοιχο φάκελο οδηγιών ανά μοντέλο ΕΔΩ!!!

Σε περιβάλλον Windows 10 το USB to Serial αναγνωρίζεται αυτόματα απο το λειτουργικό σύστημα. Για περιβάλλοντα Windows 7/8/8.1 και τις αντίστοιχες οδηγίες θα βρείτε ΕΔΩ!!!

Με 2 τρόπους. α) Πάνω στην ΦΤΜ με την χρήση των Οδηγιών Χρήσης της ΦΤΜ που θα βρείτε μέσα στον φάκελο οδηγιών των ταμειακών μηχανών ΕΔΩ!!!  β) Μέσω Η/Υ με την χρήση του PC Utility της ΦΤΜ που θα βρείτε ΕΔΩ!!!

Το "ΚΛΕΙΔΙ" στην θέση "ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ" και πληκτρολογώ για Σειριακή θύρα 1 (serial 1) - 1287 και "ΜΕΤΡΗΤΑ", για Σειριακή θύρα 2 (serial 2) - 2287 και "ΜΕΤΡΗΤΑ" και για USB Port - 3287 και "ΜΕΤΡΗΤΑ".

Με την χρήση του Η/Υ και του Utility Sam4s_GSIS που θα βρείτε ΕΔΩ!!! ή εναλλακτικά με την χρήση του μενού της ταμειακής μηχανής. Οδηγίες ΕΔΩ!!!

Το AES KEY της εκάστοτε ΦΤΜ εκδίδεται αυτόματα απο τον server της ΑΑΔΕ, κατόπιν δήλωσης της ΦΤΜ και αίτησης του λογιστή. Εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε λήψη του AES KEY για μία υπάρχουσα ΦΤΜ ακολουθώντας τις οδηγιες που θα βρείτε ΕΔΩ!!!

Η ΦΤΜ Sam4s υποστηρίζει τα εξής περιφερειακά: σύνδεση σαν Φορολογικός Εκτυπωτής, σύνδεση On Line, σύνδεση με PC Utility, σύνδεση με Scanner, σύνδεση με ηλεκτρονικό ζυγό, σύνδεση με εκτυπωτή κουζίνας, σύνδεση με eft POS.

ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ 2450101000