Η Εταιρεία

Η TECHNORAN, αποκλειστικός αντιπρόσωπος και επίσημος εισαγωγέας γνωστών οίκων του εξωτερικού στην Ελλάδα, δραστηριοποιείται με επιτυχία στον χώρο της χονδρικής. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των προϊόντων μας, η άριστη γνώση της αγοράς και τα καθιερωμένα δίκτυα χονδρικής πώλησης μας έχουν επιτρέψει να έχουμε ηγετικό ρόλο στην αγορά, πάντα σε συνεργασία με καταξιωμένες επιχειρήσεις του χώρου.

Η εταιρία μας έχει πετύχει να δημιουργήσει ένα αξιοσέβαστο όνομα τόσο στην ελληνική αγορά όσο και στο εξωτερικό, χάρη στην ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει. Ταξιδεύουμε σε όλο τον κόσμο για να συγκεντρώσουμε τη γνώση, τη τεχνολογική υπεροχή και τα προϊόντα με την υψηλότερη ποιότητα στην πιο ανταγωνιστική τιμή. Επίσης, το προσωπικό της εταιρείας μας υποστηρίζει και ενημερώνει αποτελεσματικά τους μεταπωλητές μας χάρη στην εμπειρία του και στις άριστες εξειδικευμένες γνώσεις του. Στην TECHNORAN υπάρχει διαθεσιμότητα προϊόντων, ανταγωνιστικό πακέτο τιμών και πλήρης τεχνική υποστήριξη.

Η επένδυση σε σημαντικές συνεργασίες και η αντιπροσώπευση για την Ελλάδα πολυεθνικών εταιριών - κολοσσών του εξωτερικού (π.χ. SAM4S Φορολογικοί Εκτυπωτές και Φορολογικοί Μηχανισμοί, SAM4S Συστήματα POS, BIXOLON Mini Θερμικούς Εκτυπωτές Παραγγελίας, Αποδείξεων & Barcode, ACLAS - ACOM Ηλεκτρονικοί Ζυγοί κ.α.) δείχνει τον δρόμο και σηματοδοτεί ένα λαμπρό μέλλον συνεχούς ανάπτυξης, ευκαιριών αλλά και προκλήσεων για την εταιρία.

Το όραμά μας είναι η κατάκτηση της κορυφής στις αγορές που απευθυνόμαστε, μέσω της συνεχούς εξέλιξης και ανάπτυξης των επιχειρηματικών μας δραστηριοτήτων. Μαθαίνουμε από το παρελθόν, εκμεταλλευόμαστε το παρόν έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις στο μέλλον.

Σήμερα, η TECHNORAN, πρωτοπορεί στον κλάδο της αξιοποιώντας την πάγια στρατηγική επιχειρηματική της επιλογή για προσφορά προϊόντων άριστα σε ποιότητα και προηγμένα σε τεχνολογία, προσαρμοσμένη πάντα στην άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Στην ιστοσελίδα www.technoran.gr μας θα βρείτε πληροφορίες καθώς και όλα τα ενημερωτικά φυλλάδια για τα προϊόντα που αντιπροσωπεύουμε.

H TECHNORAN AE είναι μέλος του Συνδέσμου Εισαγωγέων & Κατασκευαστών Ταμειακών Συστημάτων (ΣΕΚΤ) και μέλος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής Ελλάδος (ΣΕΠΕ). Εδρεύει από το 1980 σε ιδιόκτητα γραφεία στην οδό Λένορμαν 80 Αθήνα.

Αν ενδιαφέρεστε να συνεργαστείτε μαζί μας μην διστάσετε να επικοινωνήσετε.

 Συνεργαζ.Λογίστ.Γραφείο
 taxbenefit logo workingJ5

RapidSSL SEAL 90x50