Η εταιρία

   Η TECHNORAN, αποκλειστικός αντιπρόσωπος και επίσημος εισαγωγέας γνωστών οίκων του εξωτερικού στην Ελλάδα, δραστηριοποιείται με επιτυχία στον χώρο της χονδρικής. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των προϊόντων μας, η άριστη γνώση της αγοράς και τα καθιερωμένα δίκτυα χονδρικής πώλησης μας έχουν επιτρέψει να έχουμε ηγετικό ρόλο στην αγορά, πάντα σε συνεργασία με καταξιωμένες επιχειρήσεις του χώρου.


   Το όραμά μας είναι η κατάκτηση της κορυφής στις αγορές που απευθυνόμαστε, μέσω της συνεχούς εξέλιξης και ανάπτυξης των επιχειρηματικών μας δραστηριοτήτων. Μαθαίνουμε από το παρελθόν, εκμεταλλευόμαστε το παρόν έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις στο μέλλον. Σήμερα, η TECHNORAN, πρωτοπορεί στον κλάδο της αξιοποιώντας την πάγια στρατηγική επιχειρηματική της επιλογή για προσφορά προϊόντων αρίστων στην ποιότητα και προηγμένων σε τεχνολογία, προσαρμοσμένη πάντα στην άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη. 

ambitious business man climbing stairs success

   Η επένδυση σε σημαντικές συνεργασίες και η αντιπροσώπευση για την Ελλάδα πολυεθνικών εταιριών, όπως συνεργασία με την SAMSUNG Electronics από το 1994 ( αποκλειστικά σε ταμειακά συστήματα του εξωτερικού ), SAM4S ( Ταμειακές μηχανές, Αυτόματους Πωλητές Kiosk,  Συστήματα POS, Receipt Thermal Printers ), SAMTEC ΕΑΦΔΣΣ, SAMPOS Αυτόματους Πωλητές Kiosk, Συστήματα POS, Touch Screen Monitors, Receipt Thermal Printers, ACLAS Ηλεκτρονικοί Ζυγοί, iMin ( Συστήματα POS android, φορητά τερματικά PDA ) και άλλες πολλές ακόμα εταιρείες, δείχνει τον δρόμο και σηματοδοτεί ένα λαμπρό μέλλον συνεχούς ανάπτυξης, ευκαιριών αλλά και προκλήσεων για την εταιρία. 

double exposure image many business people

   Σήμερα η εταιρία μας έχει πετύχει να δημιουργήσει ένα αξιοσέβαστο όνομα τόσο στην ελληνική αγορά όσο και στο εξωτερικό, χάρη στην ποιότητα των προϊόντων και του After Sales Service & Support που προσφέρει. Ταξιδεύουμε σε όλο τον κόσμο για να συγκεντρώσουμε τη γνώση, την τεχνολογική εξέλιξη και τα προϊόντα με την υψηλότερη ποιότητα στην πιο ανταγωνιστική τιμή. Επίσης, το προσωπικό της εταιρείας μας υποστηρίζει και ενημερώνει αποτελεσματικά τους μεταπωλητές της χάρη στην εμπειρία του και στις άριστες εξειδικευμένες γνώσεις του. Στην TECHNORAN υπάρχει διαθεσιμότητα προϊόντων, ανταγωνιστικό πακέτο τιμών και πλήρης τεχνική υποστήριξη.


H TECHNORAN AE είναι μέλος του Συνδέσμου Εισαγωγέων & Κατασκευαστών Ταμειακών Συστημάτων (ΣΕΚΤ) και μέλος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής Ελλάδος (ΣΕΠΕ). Εδρεύει από το 1996 σε ιδιόκτητα γραφεία στην οδό Λένορμαν 80 Αθήνα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας ή για υποστήριξη μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με έναν από τους παρακάτω τρόπους! Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε το βέλτιστο ώστε να εξυπηρετηθείτε το συντομότερο δυνατό.

ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ 2450101000